teknologia

Postimaksukone – Postimaksukoneet auttavat yrityksiä

Postimaksukone nimensä mukaisesti hinnoittelee ja maksaa postin. Postimaksukone sisältää vaa’an, jolla se punnitsee postin. Kirjeen painon avulla postimaksukoneet sitten hinnoittelevat lähetykset. Postimaksukoneisiin ladataan prepaid-liittymien tapaisesti rahaa Itellan kautta. Tällä postimaksukoneeseen ladatulla rahalla voidaan sitten kirjeiden postimaksuja maksaa ilman, että jokaisen kirjeen veisi postiin punnittavaksi ja maksettavaksi.

Postimaksukoneet siis mahdollistavat sen, että yrityksen postia ei tarvitse viedä aluksi postiin, vaan kirjeet voidaan punnita suoraan työpaikalla, josta ne vain viedään lähimpään postilaatikkoon. Postimaksukone poistaa myös kuittisodan, sillä kaikki suoritukset näkyvät yhdestä paikasta, johon tiedot kirjautuvat automaattisesti aina, kun postmaksukoneella tehdään merkintä kirjeeseen.

Suoritettu postimaksu tulostetaan joko tarralle, jonka voi liimata pakettiin, tai suoraan kirjeeseen. Kun lähetys on punnittu, tekee postimaksukone juuri oikean hintaisen postimaksutarran. Postimaksukoneet säästävät myös rahaa, sillä hinnoittelu tapahtuu tarkan painon mukaan, eikä ylimääräisiä maksuja joudu maksamaan.

Postimaksukonetta suositellaan yrityksille, jotka joutuvat lähettämään enemmän kuin seitsemän lähetystä päivässä. Koneen voi ostamisen sijaan myös vuokrata.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *