elämäntilanne, Uncategorized, viihde

Vinkkejä uuden vuoden juhlistamiseen

Uusi vuosi on vapun tavoin se aika vuodesta, jolloin juhliminen tuntuu miltei kansallisvelvollisuudelta. Pakkojuhliminen voi olla jopa turhauttavaa. Jokaisella tuntuu olemaan toinen toistaan huikeampia suunnitelmia: lennot Pariisiin, kutsu hienoihin juhliin, pöytävaraus hienoon ravintolaan….  Älä huoli vaikket olisi itse keksinyt vielä mitään. Vielä ehdit järjestää itsellesi ikimuistoisen vuodenvaihteen.

1. Järjestä juhlat itse

Juhlien järjestämisen ei tarvitse merkitä viikkojen suunnittelua, tajunnanräjäyttävää tarjoilua tai tarkkaa ohjelmaa. Tärkeintä on kutsua lähimpiä ystäviä saman katon alle nauttimaan vuodenvaihteesta ja yhdessäolosta.

2. Pakene juhlahässäkkää ja vietä perinteinen leffailta

Bilettäminen voi tuntua velvollisuudelta, mutta jos mitkään juhlat eivät kiinnosta, älä pakota itseäsi niihin. Hengitä syvään ja muista, että uuden vuoden aattokin on vain yksi ilta muiden joukossa. Voit viettää iltaa esimerkiksi katsomalla dvd:ltä elokuvia, joita olet aina halunnut nähdä.

3. Maakuntamatkaile

Juhliminen vieraassa kaupungissa on virkistävää. Vuodenvaihde on hyvä tekosyy maakuntamatkailulle. Vieraile vaikkapa jonkin ystäväsi tai sukulaisesi luona. Voit myös lähteä vieraaseen kaupunkiin vaillla sen tarkempaa päämäärää ja yöpyä hotellissa tai kylpylässä. Näin saat vuodenvaihteeseesi vaihtelun ja luksuksen tuntua.

4. Lähde diskoon

Bilejalan vipattaminen ja hermostunut mieliala ovat merkkejä siitä, että kaipaat kenties sittenkin perinteistä juhlintaa. Silloin ei auta muu kuin pukeutua parhaimpiinsa, tarkastaa illan ohjelma ja suunnata sinne, missä on kaupungin kiinnostavimmat tanssit. Uutena vuotena baarit ovat kuitenkin usein valitettavan täynnä. Jos et halua viettää vuodenvaihdetta jonossa, kannattaakin suunnata haluamaansa diskoon hyvissä ajoin.

5. Muistele kulunutta vuotta kaikessa rauhassa

Uuden vuoden viettämisen ei tarvitse tarkoittaa juhlintaa. Voit myös viettää uuden vuoden pohtien kuluneen vuoden tapahtumia ja tekemällä suunnitelmia seuraavalle vuodelle. Kirjaa menoja ja suunnitelmia kalenteriin. Listaa vuoden ikimuistoisimmat hetket ja suosikkielokuvat. Nyt on tilinteon aika. Missä onnistuit? Mikä yllätti? Minkä asian haluaisit tehdä tulevana vuonna paremmin?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *